Με καθυστέρηση ο απόπλους του European Express, λόγω βλάβης
Δεμένο από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λιμάνι του Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία, παρέμενε το πλοίο European Express με 508 επιβάτες, λόγω μηχανικής βλάβης. Τελικά, η βλάβη επιδιορθώθηκε και το πλοίο αναχώρησε το μεσημέρι.
Δεμένο από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λιμάνι του Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία, παρέμενε το πλοίο European Express με 508 επιβάτες, λόγω μηχανικής βλάβης. Τελικά, η βλάβη επιδιορθώθηκε και το πλοίο αναχώρησε το μεσημέρι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών μόλις το πλοίο έφυγε από τον Εύδηλο, ακούστηκε ένας θόρυβος από το μηχανοστάσιο και άμεσα το πλοίο ελάττωσε στο μισό την ταχύτητά του.
Όταν το πλοίο προσέγγισε το λιμάνι του Αγίου Κυρήκου, έπεσαν δύτες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η ζημιά βρίσκεται εσωτερικά στη μηχανή.
Το μεσημέρι η βλάβη επιδιορθώθηκε και το πλοίο αναχώρησε για Φούρνους και στη συνέχεια για τα λιμάνια Καρλοβάσου και Σάμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το CHP από διορισμένους επιτρόπους», λέει ο Οζέλ – Νέα επιχείρηση κατά του κόμματος
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα
- Τι είπε ο Ραζνάτοβιτς για το μέλλον του Σπανούλη
- Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που τραυματίστηκε από αστυνομικό στο Μικρολίμανο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Σταύρος Φλώρος: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- ΕΕ: Λιγότερα παιδιά και έφηβοι παρά την πληθυσμιακή αύξηση – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα
