Συνελήφθη ένας ακόμη δραπέτης των κρατητηρίων του ΑΤ Πύργου
Ένας ακόμη δραπέτης των κρατητηρίων του αστυνομικού τμήματος Πύργου συνελήφθη τη Δευτέρα στην Ανδραβίδα της Ηλείας. Πρόκειται για ένα 27χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων.
Ένας ακόμη δραπέτης των κρατητηρίων του αστυνομικού τμήματος Πύργου συνελήφθη τη Δευτέρα στην Ανδραβίδα της Ηλείας.
Πρόκειται για ένα 27χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων.
Ήδη έχουν συλληφθεί άλλοι τρεις -ένας 21χρονος, ένας 17χρονος και ένας 14χρονος- ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του πέμπτου δραπέτη, ενός 25χρονου.
Υπενθυμίζεται, ότι οι πέντε κρατούμενοι είχαν αποδράσει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, παραβιάζοντας το παράθυρο των κρατητηρίων, με την βοήθεια μεταλλικού σύρτη, που είχαν αποκολλήσει από πόρτα των κρατητηρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού
- Παναγής Παπαληγούρας: Γνώση των πραγματικών προβλημάτων
- Η ΕΕ ποντάρει δισεκατομμύρια σε γιγάντια data center για ΑΙ – Κάποιοι το θεωρούν μάταιο
- Ο Μπολτ πανηγύρισε αλά… Κούνια τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ (vid)
- Νεκρός 47χρονος σε λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάργα
- Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα


