«Ντου» των οπαδών της Ζενίτ και… αντίο τίτλος
Οι οπαδοί της Ζενίτ διέκοψαν το ματς του ρωσικού πρωταθλήματος στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, καθώς δεν «άντεχαν» να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει με 4-2 και κατά συνέπεια τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Οι οπαδοί της Ζενίτ διέκοψαν το ματς του ρωσικού πρωταθλήματος στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, καθώς δεν «άντεχαν» να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει με 4-2 και κατά συνέπεια τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Αν και προηγήθηκε η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας, βρέθηκε να χάνει με 4-2 για την προτελευταία αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Δύο λεπτά πριν το τέλος οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις και το παιχνίδι διακόπηκε, αρχικά προσωρινά και λίγο μετά οριστικά.
Έτσι, η Ζενίτ έμεινε στους 60 βαθμούς και πρόσφερε τη δυνατότητα στη Λοκομοτίβ (59β.) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (58β.) να την προσπεράσουν και να την αφήσουν εκτός Champions League, εφόσον κερδίσουν την Ροστόφ εκτός και την Τομ Τομσκ εντός έδρας αντίστοιχα. Βέβαια επίκειται και βαριά τιμωρία της Ζενίτ από την ρωσική ομοσπονδία, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;


