
Ρόδος: Φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη
Απαγχονισμένη στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου στο Καρακόνερο της Ρόδου βρέθηκε στις 7 το πρωί της Πέμπτης μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Κρήτη και διέμενε στην Αθήνα. Οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.
Απαγχονισμένη στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου στο Καρακόνερο της Ρόδου βρέθηκε στις 7 το πρωί της Πέμπτης μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Κρήτη και διέμενε στην Αθήνα.
Η νεαρή κοπέλα αναζητούνταν από τους συγγενείς της από το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε είχε την τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα της.
Η 23χρονη φοιτήτρια είχε μεταβεί στο νησί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και διέμενε με τον φίλο της, επίσης φοιτητή, στην περιοχή του Κάτω Ροδινιού.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ρόδου, ο οποίος έδωσε εντολή στην αστυνομία για πλήρη έρευνα της υπόθεσης έτσι ώστε να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο πέραν της αυτοκτονίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Κρήτη: Συναγερμός στο Ρέθυμνο – 10χρονος έπεσε σε πηγάδι
- Τα «έξυπνα» μηνύματα που αδειάζουν λογαριασμούς – Το phishing και τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

