Αστυνομικός συνελήφθη για ληστεία στη Θεσσαλονίκη
Ειδικός φρουρός συνελήφθη για ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία. Ο κατηγορούμενος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ειδικός φρουρός συνελήφθη για ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία.
Ο κατηγορούμενος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 33χρονος ειδικός φρουρός, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο, απείλησε με πιστόλι το προσωπικό πρατηρίου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών το βράδυ της Παρασκευής. Απέσπασε το πόσο των 500 ευρώ και έτρεξε μέχρι το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο της μητέρας του, με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει.
Δύο από τα άτομα που βρίσκονταν στο πρατήριο ακολούθησαν το δράστη με αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά αυτός να τους αντιληφθεί, και ενημέρωσαν την αστυνομία. Περιπολικό από το τοπικό ΑΤ καταδίωξε το αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο τελικά προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ.
Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν υπηρεσιακό πιστόλι της με γεμιστήρα, επτά φυσίγγια των 9mm και δυο γεμιστήρες, παντελόνι και δύο καπέλα τύπου τζόκεϊ με την επιγραφή «Ελληνική Αστυνομία», καθώς και απόδειξη λιανικής πώλησης βενζίνης, που είχε εκδοθεί από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»