Αδ.Γεωργιάδης: Νέα τροπολογία για πλαφόν στη συνταγογράφηση
Νέα τροπολογία με την οποία θα επανέρχεται το πλαφόν στη συνταγογράφηση προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Αδ.Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η τροπολογία θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα.
Νέα τροπολογία με την οποία θα επανέρχεται το πλαφόν στη συνταγογράφηση προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Αδ.Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η τροπολογία θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε με εκτροχιασμό του ΕΟΠΥΥ, καθώς όπως είπε το διάστημα μετά την απόφαση ΣτΕ, με την οποία καταργήθηκε το πλαφόν, οι συνταγές έφθασαν το ένα εκατομμύριο ενώ η φαρμακευτική δαπάνη εκτοξεύτηκε στα 20 εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά στα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπογράψει τη σχετική υπουργική απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ
- Νόρις: Ο «χρυσός» πρωταθλητής του 2025 – Πόσα κερδίζει πραγματικά ο νέος βασιλιάς της F1

