Ώς τη Δευτέρα η έκθεση για το πώς έφθασε η Κύπρος στο μνημόνιο
Την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Επιτροπής Θεσμών της κυπριακής Βουλής για τα αίτια που προκάλεσαν την οικονομική τραγωδία στην Κύπρο.
Την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Επιτροπής Θεσμών της κυπριακής Βουλής για τα αίτια που προκάλεσαν την οικονομική τραγωδία στην Κύπρο.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Συλλούρης δήλωσε ότι η έκθεση, που αποτελείται από 500 και πλέον σελίδες, τεκμηριώνει αρκετά ζητήματα, αλλά ανοίγει και άλλα θέματα, τα οποία πρέπει να τύχουν διερεύνησης.
Είπε, επίσης, ότι η έκθεση θα παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για περαιτέρω ενέργειες.
Η έκθεση θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού


