Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι αυθαιρεσιών στο λούνα παρκ του Ελληνικού

Πάρτι αυθαιρεσιών στο λούνα παρκ του Ελληνικού

Πλήθος αυθαιρεσιών έχουν διαπιστώσει οι επιθεωρητές στη λειτουργία του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου την Κυριακή, 27 Απριλίου, έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του. Απαντήσεις στις επικρίσεις αναμένεται να δώσει σήμερα, Τετάρτη, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης.

Πλήθος αυθαιρεσιών έχουν διαπιστώσει οι επιθεωρητές στη λειτουργία του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου την Κυριακή, 27 Απριλίου, έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το λούνα παρκ δεν είχε νόμιμη παροχή ηλεκτροδότησης, αλλά οι υπεύθυνοι φέρονται ότι έπαιρναν ρεύμα έχοντας κάνει παράνομη σύνδεση στο δημοτικό δίκτυο.

Επίσης, η εκμίσθωση του χώρου από τον ΔήμοΕλληνικού– Αργυρούπολης είχε αποφασισθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ελήφθη με διαφορά μίας ψήφου: 17 έναντι 16.

Δημοτικοί σύμβουλοι είχαν καταγγείλει ότι δεν μπορούσε να εκμισθωθεί ο χώρος, αφού πρόκειται για ρέμα, ενώ ο δήμος δεν έκανε κανέναν έλεγχο στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς να έχει υποβάλει η ιδιοκτήτρια εταιρεία κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα. Δεν ζητήθηκαν τα έγγραφα αυτά ούτε όταν έληξε –τον Φεβρουάριο –η περίοδος της εκμίσθωσης που παρατάθηκε «σιωπηρά», δηλαδή παράνομα.

Απαντήσεις στις επικρίσεις και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τη λειτουργία του χώρου, αναμένεται να δώσει σήμερα, Τετάρτη, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης.

Πάντως, την Τρίτη, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «στοχευμένη επίθεση» που αποσκοπεί σε άλλα συμφέροντα.

Διαβάστε επίσης:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024