Νεκρός 27χρονος ομογενής από επίθεση με μαχαίρι στις Αχαρνές
Θανάσιμος τραυματισμός ενός 27χρονου ομογενή από τη Γεωργία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον καταυλισμό του στρατοπέδου Καποτά στις Αχαρνές.
Θανάσιμος τραυματισμός ενός 27χρονου ομογενή από τη Γεωργία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον καταυλισμό του στρατοπέδου Καποτά στις Αχαρνές.
Ο άνδρας που είχε δεχθεί χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο άνδρας τραυματίσθηκε θανάσιμα από άλλον ομογενή της Γεωργίας, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τους για προσωπικές διαφορές, στον καταυλισμό του στρατοπέδου Καποτά, όπου διέμεναν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέλγιο: Αθλητές έστηναν τουρνουά μπάσκετ για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες
- Είχαν στήσει κλώνο κεραίας κινητής τηλεφωνίας, έστελναν παραπλανητικά sms και υπέκλεπταν τραπεζικές κάρτες
- Γροιλανδία: Έφτασαν οι πρώτοι στρατιώτες από την Ευρώπη – Ποιες χώρες συμμετέχουν στην αποστολή
- Αντί να πάρει, θα δώσει – Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την περιουσία του πατέρα της και βρέθηκε χρεωμένη 115.000 δολάρια
- Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη – Πληροφορίες για τραυματία
- Σοκαριστικό βίντεο από τη Βρετανία: Έφηβοι παγίδεψαν παιδόφιλο και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου
