«Ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια» στην ατζέντα του Άρη Σπηλιωτόπουλου
Με το τρίπτυχο «ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια» περιέγραψε το πρόγραμμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την Πέμπτη τους υποψήφιους του συνδυασμού του «Αθήνα Μπορείς».
Ο υποψήφιος της ΝΔ έδωσε έμφαση σε ένα «δίχτυ κοινωνικής προστασίας» των κατοίκων, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο ζήτημα της παροχής φαρμάκων και στέγης σε όλους, ενώ τόνισε την ανάγκη μιας «βιώσιμης πόλης για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους τουρίστες», υπογραμμίζοντας πως «είμαστε ένας κήπος αρχαιοτήτων και είναι άδικο να περπατάμε σε σκοτεινούς, βρόμικους και παρατημένους δρόμους».
Προτεραιότητά του είναι ακόμα η προστασία των δικαιωμάτων των Αθηναίων, τα οποία όπως είπε «ακυρώνονται» από τη λαθρομετανάστευση.
Για μια ακόμα φορά έθεσε ψηλά στην ατζέντας του την υπόθεση της χωροθέτησης του τεμένους, τη σύσταση ειδικού σώματος εκπαιδευμένων αστυνομικών μητροπολιτικής λογικής, το παρεμπόριο και την καταστροφή των παράνομων προϊόντων. Παράλληλα, προέταξε την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και δυνατότητας για εξασφάλιση θέσεων εργασίας και μίλησε για διασπορά δραστηριοτήτων ώστε όλη η Αθήνα να παράγει πλούτο ως κόμβος Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στην πλειονότητά τους (80%) οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αθήνα Μπορείς» είναι άνθρωποι που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά. Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 45 χρόνια (41 άτομα είναι κάτω των 40 ετών) και περισσότερο από το ένα τρίτο των υποψηφίων είναι γυναίκες (65).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Κλείνει, μετά από σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας, το ενημερωτικό ραδιόφωνο του CBS – Απολύονται όλοι
- Ομόφωνο ψήφισμα για τον αφθώδη πυρετό από το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»

