Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να βρείτε την ενέργεια που σας λείπει

Πώς να βρείτε την ενέργεια που σας λείπει

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree 1 Tea time Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης των αφεψημάτων μάλλον αυτήν την περίοδο θα πρέπει να τα δείτε με άλλο μάτι. Ένα τσάι με βότανα σας ηρεμεί όχι μόνο λόγω της σύστασης του αλλά και μέσα από το τελετουργικό της προετοιμασίας και της απόλαυσης του: είναι το καλύτερο άλλοθι σας […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree

1
Tea time
Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης των αφεψημάτων μάλλον αυτήν την περίοδο θα πρέπει να τα δείτε με άλλο μάτι. Ένα τσάι με βότανα σας ηρεμεί όχι μόνο λόγω της σύστασης του αλλά και μέσα από το τελετουργικό της προετοιμασίας και της απόλαυσης του: είναι το καλύτερο άλλοθι σας για να σταματήσετε οτιδήποτε και να ηρεμήσετε από όλες τις υποχρεώσεις έστω και για μισή ώρα. Ακόμη και αν βρίσκετε έξω στα μαγαζιά ή το γραφείο μπορείτε να έχετε μαζί σας μερικά φακελάκια. Άλλωστε λίγο νερό μπορείτε να βρείτε παντού.
2
Στάσου, μύγδαλα
Το πιο υγιεινό και δυναμωτικό σνακ με βιταμίνη Ε –που κάνει καλό στο δέρμα σας –και πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες. Ιδιαιτέρως τονωτικά τα αμύγδαλα όταν αισθάνεστε εξάντληση. Προσοχή μόνο μην το παρακάνετε γιατί σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν και πρήξιμο. Μια χούφτα για δεκατιανό είναι ό,τι πρέπει.
3
Μετά μουσικής
Μπορεί να φαντάζει σαν εμμονή να τριγυρνάτε όλη την ώρα με τα ακουστικά τυλιγμένα γύρω από το λαιμό αλλά θα σας φανούν σωτήρια όταν θα αναζητάτε οπωσδήποτε λίγες στιγμές ηρεμίας. Μετά από ψώνια, την ώρα της δουλειάς, καθώς κάνετε έρευνα αγοράς σε κάθε σοκάκι της πόλης. Σταθείτε για λίγο, ακούστε τη μουσική της αρεσκείας σας και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε όμορφες εικόνες.
4
Οργάνωση τώρα
Όταν όλα είναι τακτοποιημένα –με τον τρόπο που ο καθένας το αντιλαμβάνεται, τελοσπάντων –υπάρχει μεγαλύτερη ψυχραιμία και σαφώς λιγότερο άγχος. Βρείτε έναν ωραίο φάκελο –χάρτινο ή «ηλεκτρονικό» – όπου θα συγκεντρώνεται όποιες ιδέες βρίσκετε και σας αρέσουν, σημειώνετε σε ένα και μόνο μέρος όλα τα ραντεβού ή τις εκκρεμότητες σας για να μην σας πιάνει κάθε φορά πανικός που ψάχνετε κάτι.
5
Σοκολάτα αγάπη μου
Μα να θες να ξεφύγεις από την αμαρτία και η επιστήμη να σε ρίχνει κατευθείαν πάνω σε αυτήν! Η πικρή σοκολάτα φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες οι οποίες με τη σειρά τους είναι οι πιο πιστοί μας σύντροφοι για την καλή διάθεση και την τροφοδότηση της ενέργειας σας. Με μέτρο όμως. Δεν είναι ανάγκη να φάτε όλη την σοκολάτα με μιας. Δυο πλάκες είναι υπέρ αρκετές εκεί αργά το μεσημεράκι που ο οργανισμός μας χρειάζεται την ενίσχυση του.

gamos.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024