Μαζί Πολύδωρας και Ψωμιάδης ενάντια στο «κτήνος του μνημονίου»
Τη συνεργασία τους εν όψει ευρωεκλογών ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, Βύρων Πολύδωρας και ο επικεφαλής του κόμματος Πατρίδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία των Χρήστου Ζώη και Νίκου Νικολόπουλου.
Τη συνεργασία τους εν όψει ευρωεκλογών ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, Βύρων Πολύδωρας και ο επικεφαλής του κόμματος Πατρίδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία των Χρήστου Ζώη και Νίκου Νικολόπουλου.
Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ιστορική φυσιογνωμία της ΝΔ» και πρόσθεσε ότι «πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι βασικός συντελεστής αυτού του στόχου».
Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «η χώρα θέλει ενωμένη τη λαϊκή κεντροδεξιά, που αντιστέκεται στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των πολιτών και του βιοτικού του επιπέδου» και κατέληξε: «Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά».
Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα δυναμώσει τον αγώνα που δίνει η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό «για να σκοτώσουμε το κτήνος του Μνημονίου».
Ο Χρήστος Ζώης χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ακατάπαυστο μαχητή», είπε ότι δεν πρόκειται για ένα άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών και προσέθεσε πως «μηδενίζουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες για να υπηρετήσουμε έναν ανώτερο σκοπό, να βοηθήσουμε την πατρίδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!