Καταδίκασε την βομβιστική επίθεση στην Αμερικής το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους χρησιμοποιούν βία για να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της» τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι.
Τη χθεσινή βομβιστική επίθεσε στο κέντρο της Αθήνας, καταδίκασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους χρησιμοποιούν βία για να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της» τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ του Τζένιφερ Ψάκι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Στην ερώτηση αν οι ΗΠΑ συνεργάζονται ή συμμετέχουν σ’ αυτή την έρευνα (για τη διερεύνηση της βομβιστικής επίθεσης), η Τζ.Ψάκι ανέφερε ότι «για πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, θα σας παραπέμψω στην ελληνική κυβέρνηση», προσθέτοντας ότι δεν έχει επίγνωση του ρόλου των Ηνωμένων Πολιτειών σ’ αυτό (το θέμα) και ότι (η έρευνα) θα πρέπει να καθοδηγείται από την κυβέρνηση της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας