Έργα της Πινακοθήκης της ΑΣΚΤ στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό Γ.Αβέρωφ
Έργα από τη συλλογή της Πινακοθήκης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών θα εκτίθενται στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» για ένα εξάμηνο, από την Παρασκευή 11 Απριλίου έως τις 10 Οκτωβρίου.
Έργα από τη συλλογή της Πινακοθήκης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών θα εκτίθενται στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» για ένα εξάμηνο, από την Παρασκευή 11 Απριλίου έως τις 10 Οκτωβρίου.
Τα «θαλασσινά τοπία» αποτελούνται από 19 έργα με θέμα τη θάλασσα. Πρόκειται για έργα των: Μιχάλη Οικονόμου, Βάλια Σεμερτζίδη, Πολύκλειτου Ρέγκου, Σωτήρη Σόρογκα, Αλέκου Φασιανού, Κυριάκου Κατζουράκη, Αλέξανδρου Αλεξανδράκη, Νίκου Παραλή, Ιωάννη Γιαζή, Καίτης Μαυροκεφάλου, Δημητρίου Μπραέσσα, Κωνσταντίνου Σοφιανόπουλου, Δημήτρη Γιολδάση, Πέπης Σβορώνου-Κοκκινίδου και Δημοσθένη Κοκκινίδη.
Με την έκθεση αυτή, το πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» εγκαινιάζει τη συνεργασία του με ένα από τα κορυφαία εικαστικά Ιδρύματα της χώρας.
Το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση από Τρίτη έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 14:00 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες από τις 10 το πρωί έως τις 17:00 μ.μ.
Μαρίνα Φλοίσβου, Τροκαντερό, τηλ.: 210 9888211
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά




