Το Βερολίνο επιβεβαιώνει την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα στις 11 Απριλίου
Τις πληροφορίες που ήθελαν την καγκελάριο της Γερμανίας να επισκέπτεται την Αθήνα στις 11 Απριλίου επιβεβαίωσε πριν λίγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ.
Τις πληροφορίες που ήθελαν την καγκελάριο της Γερμανίας να επισκέπτεται την Αθήνα στις 11 Απριλίου επιβεβαίωσε πριν λίγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ.
Ο κ. Στράιτερ επισήμανε ότι η κ. Μέρκελ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά επιφυλάχθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Σε σημερινό της δημοσίευμα, η Sueddeutsche Zeitung, η οποία αποκάλυψε τα σχέδια της καγκελαρίου, κάνει λόγο για επίσκεψη «προκειμένου να στηριχθούν οι μεταρρυθμίσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος υφίσταται έντονη πολιτική πίεση στο εσωτερικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποκατάστασης του έφιππου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Λάρισα: Συνελήφθη 49χρονος για παιδική πορνογραφία
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Οργή για τη «φτωχική» δωρεά των 25.000 δολαρίων του δισεκατομμυριούχου Σπίλμπεργκ
- Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσαν κάρτες Τεττέη και Καλάμπρια – Σε ποια παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμοι
- Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Πειραιά – Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος
- Greek Farmers Descend on Athens, Traffic Diversions in Place
