«World Party» στην Ινδία
Το party συνεχίζεται… στην Ινδία
Ένα ταξίδι στην Ινδία για πολλούς είναι ένα ταξίδι ζωής. Ο Σάκης και ο Γιώργος αυτή την εβδομάδα θα μας ταξιδέψουν σε έναν προορισμό γεμάτο αρώματα, εικόνες και άγρια ομορφιά. Θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους απέναντι στις δοκιμασίες της χώρας: Θα «παίξουν ξύλο» μαθαίνοντας την παραδοσιακή ινδική πάλη Κούστι στο Δελχί. Θα μάθουν το μέλλον τους από έναν αυθεντικό χειρομάντη. Θα κάνουν yoga στις όχθες του Γάγγη ποταμού και θα ανακαλύψουν το νόημα της ζωής όταν θα γνωρίσουν τον μεγαλύτερο Γκουρού της Ινδίας!
Φυσικά δε θα αγνοήσουν και την λιγότερο «όμορφη» πλευρά της χώρας όταν θα επισκεφθούν τα αληθινά slums της Μουμπάι, εκεί ακριβώς που γυρίστηκε και το βραβευμένο Slumdog Millionaire!
Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026