Το «Ελευθερία ή θάνατος» του Πάμπλο στην… οδό Γκαρσία!
Η αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ προς τον Πάμπλο Γκαρσία είναι γνωστή και δεν διαπραγματεύεται στην αυθεντική σχέση που έχτισε ο Ουρουγουανός με τον κόσμο της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Την Τρίτη ανήμερα 25ης Μαρτίου, ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ στην Αρναία (βόρεια Χαλκιδική) κάλεσε τον Γκαρσία για να τον τιμήσει και αυτός ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα σχολίασε την Εθνική Επέτειο στα ελληνική λέγοντας: «Ελευθερία ή θάνατος». Παράλληλα, περπάτησε στην οδό «Πάμπλο Γκαρσία», καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το όνομά του στον δρόμο που περνάει μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου.
Η αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ προς τον Πάμπλο Γκαρσία είναι γνωστή και δεν διαπραγματεύεται στην αυθεντική σχέση που έχτισε ο Ουρουγουανός με τον κόσμο της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.
Την Τρίτη ανήμερα 25ης Μαρτίου, ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ στην Αρναία (βόρεια Χαλκιδική) κάλεσε τον Γκαρσία για να τον τιμήσει και αυτός ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα σχολίασε την Εθνική Επέτειο στα ελληνικά λέγοντας: «Ελευθερία ή θάνατος».
Παράλληλα, περπάτησε στην οδό «Πάμπλο Γκαρσία», καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το όνομά του στον δρόμο που περνάει μπροστά από τα νέα γραφεία του συνδέσμου.
Ο Ουρουγουανός ξαφνιάστηκε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο δρόμος μετονομάστηκε σε «Οδός Πάμπλο Γκαρσία» με την αρωγή και των τοπικών αρχών.
Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, απόλαυσε την παρουσία του στην εκδήλωση και παρομοίασε την Εθνική μας επέτειο με εκείνη της πατρίδας του που γιορτάζεται στις 25 Αυγούστου του 1825, όταν δηλαδή η Ουγουάη ξεκίνησε τη δική της επανάσταση για να γίνει ανεξάρτητο κράτος.
Εμφανώς συγκινημένος, ο πρώην αρχηγός της ομάδας του «Δικεφάλου», πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο πλήθος που τον αποθέωνε, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας είπε: «Ελευθερία ή Θάνατος», έστω και αν όπως παραδέχτηκε, ακόμα δεν μιλάει καλά ελληνικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός
- Ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ο Κλάιμπερν (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442