Κινητοποιήσεις για τις συμβάσεις εργασίας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
Επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας στην επιχειρούμενη, όπως υποστηρίζουν, προσπάθεια κατάργησης ή τροποποίησης των όρων της σύμβασής τους.
Επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας στην επιχειρούμενη, όπως υποστηρίζουν, προσπάθεια κατάργησης ή τροποποίησης των όρων της σύμβασής τους.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Μακεδονία», σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί μερική 24ωρη απεργία των τμημάτων πληροφορικής και τεχνικής υπηρεσίας και οικονομική κάλυψη των απεργών από τα αποθεματικά του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ την Πέμπτη θα γίνει μερική 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα χειρουργεία, επίσης με οικονομική κάλυψη των απεργών από τα αποθεματικά του Σωματείου.
Την Παρασκευή 28 Μαρτίου θα γίνει γενική συνέλευση για επανεκτίμηση της κατάστασης και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Στο ψήφισμα που εξέδωσε η γενική συνέλευση επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι αξιώνουν την ισχύ της παρούσας συλλογικής σύμβασης που αναγνωρίζει την προσφορά και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, κατατάσσοντας το νοσοκομείο πρώτο ανάμεσα στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
