Έλλειψη συντονισμού καταλόγισαν στον Φ.Κουβέλη βουλευτές της ΔΗΜΑΡ
Κριτική στον Φώτη Κουβέλη για τη στρατηγική της ΔΗΜΑΡ και την έλλειψη συντονισμού μεταξύ Κοινοβουλευτικής Ομάδας και κόμματος άσκησαν οι βουλευτές του κόμματος στη συνεδρίαση του οργάνου στη Βουλή, υπό το βάρος των απογοητευτικών δημοσκοπήσεων για το κόμμα.
Ειδικά για τις δημοσκοπήσεις, ορισμένοι βουλευτές σχολίασαν: «Είναι δυνατόν να είμαστε το 1,5%-2% και να μην κλονιζόμαστε;».
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο Φώτης Κουβέλης έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από πλευράς των βουλευτών του κόμματος, πως είναι κοινοβουλευτικά απών και μάλιστα ότι πολλές φορές απέχει ακόμη και από ψηφοφορίες.
Επίσης ο Βασίλης Οικονόμου ανέφερε ότι οι βουλευτές θα πρέπει να ασχολούνται πιο ενεργά με τον τρίτο πόλο, χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφαση να μην μπουν τα ονόματα των βουλευτών στη διακήρυξη της Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτικής Συνεργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ αποκλείει τις μεγάλες αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες από στρατηγικούς διαγωνισμούς
- Οι Σέρβοι για Σπανούλη κι Eρυθρό Αστέρα: «Σοβαρή στασιμότητα, πρώτο φαβορί ο Ναβάρο»
- Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο
- Οι νέοι κουράστηκαν από το dating και μένουν single – Το solo maxxing γίνεται επιλογή ζωής
- Λυκαβηττός: Τρόμος για 22χρονη – Άγνωστος την ακολούθησε και της επιτέθηκε
- Ο Άντριου Μακάρθι δεν φίλησε ποτέ την Λάιζα Μινέλι


