Τα βραβευμένα έργα του διαγωνισμού Ποίησης-Διηγήματος από τα Αρσάκεια Σχολεία
Τα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία, ενθαρρύνοντας τους μαθητές τους να αναμετρηθούν με την τέχνη του λόγου, έχουν καθιερώσει από το 2007 Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για τα Γυμνάσια και Λύκεια.
Τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία, ενθαρρύνοντας τους μαθητές τους να αναμετρηθούν με την τέχνη του λόγου, έχουν καθιερώσει από το 2007 Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για τα Γυμνάσια και Λύκεια.
Καταξιωμένοι ποιητές, όπως ο Τίτος Πατρίκιος, ο Γιάννης Κοντός, ο Αντώνης Φωστιέρης, ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Ντίνος Σιώτης, ο Γιάννης Βαρβέρης κ.ά., έχουν όλα αυτά τα χρόνια στηρίξει τον θεσμό διαβάζοντας και βραβεύοντας μαθητές που τολμούν να δοκιμαστούν στον γραπτό λόγο εκφράζοντας τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους.
Στη τελετή βράβευσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τα ποιήματά τους έχουν αποδώσει οι ηθοποιοί Δημήτρης Καταλειφός και Μάνια Παπαδημητρίου.
Για να ακούσετε τα ποιήματα που βραβεύθηκαν στον φετινό διαγωνισμό πατήστε εδώ:
http://www.arsakeio.gr/gr/games/literature-and-art-games/16923-aponomh-vraveiwn-st-diagwnismou-poihshs-dihghmatos
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καστοριά: Αποκάλεσε «χοντρή» την ανιψιά της και συνελήφθη για body shaming
- «Super Paradise» – Η ιστορία της Μυκόνου σε μια νέα κινηματογραφική προβολή στην Αθήνα
- Πακιστάν: Καλεί τις ΗΠΑ και το Ιράν να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Κοζάνη: Βρέθηκαν οστά και υπολείμματα βυζαντινών αγγείων κατά την ανακατασκευή πλατείας
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές



