Τα βραβευμένα έργα του διαγωνισμού Ποίησης-Διηγήματος από τα Αρσάκεια Σχολεία
Τα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία, ενθαρρύνοντας τους μαθητές τους να αναμετρηθούν με την τέχνη του λόγου, έχουν καθιερώσει από το 2007 Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για τα Γυμνάσια και Λύκεια.
Τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία, ενθαρρύνοντας τους μαθητές τους να αναμετρηθούν με την τέχνη του λόγου, έχουν καθιερώσει από το 2007 Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για τα Γυμνάσια και Λύκεια.
Καταξιωμένοι ποιητές, όπως ο Τίτος Πατρίκιος, ο Γιάννης Κοντός, ο Αντώνης Φωστιέρης, ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Ντίνος Σιώτης, ο Γιάννης Βαρβέρης κ.ά., έχουν όλα αυτά τα χρόνια στηρίξει τον θεσμό διαβάζοντας και βραβεύοντας μαθητές που τολμούν να δοκιμαστούν στον γραπτό λόγο εκφράζοντας τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους.
Στη τελετή βράβευσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τα ποιήματά τους έχουν αποδώσει οι ηθοποιοί Δημήτρης Καταλειφός και Μάνια Παπαδημητρίου.
Για να ακούσετε τα ποιήματα που βραβεύθηκαν στον φετινό διαγωνισμό πατήστε εδώ:
http://www.arsakeio.gr/gr/games/literature-and-art-games/16923-aponomh-vraveiwn-st-diagwnismou-poihshs-dihghmatos
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περσικός Κόλπος: Εγκλωβισμένα επί τέσσερις μήνες 130 δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς αερίου
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο








