Έγιναν «Θεμιστοκλής» σε μία στάση λεωφορείου
Κάθονταν αμέριμνοι στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο τους και ξαφνικά, είδαν τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί στην αφίσα της νέας ταινίας «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας»!
Κάθονταν αμέριμνοι στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο τους και ξαφνικά, είδαν τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί στην αφίσα της νέας ταινίας «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας»!
Απολαύστε τις αντιδράσεις των περαστικών, που, χωρίς να το περιμένουν, πήραν μέρος στην πρωτότυπη διαφημιστική ενέργεια για την προώθηση της ταινίας του Νόαμ Μούρο, «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας».
Με τη βοήθεια μίας κάμερας, ηχείων, ενός τηλεοπτικού van και φυσικά μίας κεφάτης και δημιουργικής ομάδας, όσοι περίμεναν το λεωφορείο είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν πρωταγωνιστές στην αφίσα της ταινίας. Όλα αυτά σε μία σταση λεωφορείου, σε κεντρικό σημείο στη Νέα Ερυθραία.
Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες από τις 6/3 σε διανομή Village.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα