Εξαντλούνται τα εισιτήρια της συναυλίας για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που παραμένουν διαθέσιμα για τις δύο μουσικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο Badminton για την στήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς, με την συμμετοχή 30 καλλιτεχνών.
Τόσο η σύνθεση της παράστασης, που δεν έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά χρονικά, όσο και ο σκοπός της (όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Γηροκομείου Ληξουρίου) έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή ζήτηση από τους Αθηναίους, αλλά και από εταιρείες του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, που συνεισφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των άμεσων αναγκών, που παραμένουν μεγάλες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442