Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξαντλούνται τα εισιτήρια της συναυλίας για τους σεισμοπαθείς της  Κεφαλονιάς

Εξαντλούνται τα εισιτήρια της συναυλίας για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που παραμένουν διαθέσιμα για τις δύο μουσικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο Badminton για την στήριξη των σεισμοπαθών της  Κεφαλονιάς, με την συμμετοχή 30 καλλιτεχνών.

Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που παραμένουν διαθέσιμα για τις δύο μουσικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο Badminton για την στήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς, με την συμμετοχή 30 καλλιτεχνών.

Τόσο η σύνθεση της παράστασης, που δεν έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά χρονικά, όσο και ο σκοπός της (όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Γηροκομείου Ληξουρίου) έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή ζήτηση από τους Αθηναίους, αλλά και από εταιρείες του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, που συνεισφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των άμεσων αναγκών, που παραμένουν μεγάλες.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για τους υπαλλήλους τους, ή για να τα χαρίσουν σε μαθητές ή σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, έσπευσαν να αγοράσουν από τους πρώτους φορείς, που έτσι κι αλλιώς έχουν σταθεί στο πλευρό του νησιού, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η WIND, τα ΕΛ.ΠΕ, ο ΟΣΕ, η ΕΛΠΕΝ, αλλά και η Βουλή των Ελλήνων και το ΓΕΕΘΑ.
Ο ΒΗΜΑ FM που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει τις δύο συναυλίες, αλλά και ο Θάνος Μικρούτσικος που την επιμελείται, βεβαιώνουν ότι το θέαμα και τα τραγούδια που θα ακουστούν θα συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σύνολο που θα μετατρέπουν τις παραστάσεις σε μοναδικές εμπειρίες.
Η χορωδία της Μαντολινάτας και κεφαλονίτισσες με τοπικές ενδυμασίες θα υποδεχθούν τους τυχερούς που έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, ενώ από την σκηνή του BADMINTON θα παρελάσουν κορυφαία ονόματα που για πρώτη φορά εμφανίζονται μαζί, όπως η Χαρούλα Αλεξίου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Ν. Πορτοκάλογλου, ο Παντ. Θαλασσινός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Κ. Μαραβέγιας, ο Π.Μουζουράκης, ο Κ. Μακεδόνας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ο Μανώλης Μητσιάς, η Μαρία Φαραντούρη και πολλοί άλλοι.
Την παρουσίαση της παράστασης θα κάνει οΓιάννης Μπέζος.
Προπώληση εισιτηρίων:
Θεατρο Badminton, Public, Παπασωτηρίου, seven Spots,www.abcd.gr,www.viva.gr.
Τηλεφωνικές κρατήσεις 210 8840600 & 11876

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024