Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και υστερεκτομή η Αντζελίνα;

Και υστερεκτομή η Αντζελίνα;

Η μάχη της με τον καρκίνο δεν έχει τελειώσει.

Ευφραιμίδη Μαρίλη, φωτό: abacapress

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προληπτική θεραπεία κατά του καρκίνου, που ξεκίνησε (και ανακοινώθηκε θαρραλέα από την ίδια) με τη διπλή μαστεκτομή, στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.
«Μένει μία επέμβαση να κάνω που δεν την έχω κάνει ακόμα» είπε η διάσημη ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι είδους επέμβαση θα είναι αυτή. Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία πάντως, εκτιμούσαν ως βέβαιο ότι θα είναι η αφαίρεση ωοθηκών.
Η Τζολί αποφάσισε να κάνει την διπλή μαστεκτομή όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι διέτρεχε κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο των ωοθηκών, λόγω της παρουσίας του γονιδίου BRCA1.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Entertainment Weekly, η ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε «πολύ ευχαριστημένη» με την απόφασή της.
«Ήμουν πολύ τυχερή που είχα πολύ καλούς γιατρούς και πολύ, πολύ τυχερή που είχα καλή ανάρρωση και ένα πρότζεκτ όπως το Unbroken που με κρατούσε συγκεντρωμένη, με έκανε να θέλω να είμαι υγιής και να μπορώ να επιστρέψω άμεσα στη δουλειά μου» είπε η Τζολί.
«Μένει μία ακόμα επέμβαση να κάνω. Θα μου δώσουν συμβουλές όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω, προκειμένου να περάσω το επόμενο στάδιο» είπε η Τζολί.
Η μητέρα της ηθοποιού πέθανε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο των ωοθηκών, ενώ η θεία της πέθανε σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού.
«Όπου και να πάω, συνήθως συναντώ γυναίκες και μιλάμε για θέματα υγείας, για θέματα που αφορούν τις γυναίκες, όπως ο καρκίνος του μαστού και ο καρκίνος των ωοθηκών» είπε στην ίδια συνέντευξη η Τζολί.
«Με κάνει να αισθάνομαι πιο κοντά σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα (με μένα) και έχουν χάσει τους γονείς τους, ή σκέφτονται να κάνουν επεμβάσεις ή ανησυχούν για τα παιδιά τους» είπε η ηθοποιός, η οποία ερμηνεύει την κακιά μάγισσα στην ταινία Maleficent (μια εκδοχή της Ωραίας Κοιμωμένης) και παράλληλα σκηνοθετεί την ταινία Unbroken, μια ιστορία ηρωισμού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Πηγή: tanea.gr.

woman.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024