Παπούλιας: Συναντάμε απαράδεκτη δυσπιστία από τους εταίρους μας
Ο ελληνικός λαός που υπέστη τόσες θυσίες, ακόμα υποφέρει από την κρίση και το σημαντικότερο διαπιστώνει καχυποψία από τους εταίρους του. Αυτό είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο της γαλλικής Γερουσίας Ζαν Πιέρ Μπελ.
«Ο λαός υποφέρει ακόμα. Δυστυχώς, δεν έχουμε βρει την κατανόηση που πιστεύαμε ότι θα είχαμε από τους εταίρους μας και την τρόικα, σε σχέση με τα επιτεύγματα που έχουμε σημειώσει», είπε στον Γάλλο πρόεδρο της Γερουσίας ο κ. Παπούλιας.
«Συναντάμε μια απαράδεκτη δυσπιστία την οποία προσωπικά θεωρώ προσβολή προς αυτό που η χώρα και ο λαός της έχει πετύχει» συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»

