Κατάρρευση στέγης σε σχολείο στην Καλιφόρνια, δεκάδες ελαφρά τραυματίες
Στέγη σε λύκειο στο Άναχαϊμ της νότιας Καλιφόρνια κατέρρευσε, τραυματίζοντας -ως επί το πλείστον ελαφρά- περίπου 30 με 40 άτομα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες.
Στέγη σε λύκειο στο Άναχαϊμ της νότιας Καλιφόρνια κατέρρευσε, τραυματίζοντας -ως επί το πλείστον ελαφρά- περίπου 30 με 40 άτομα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα σε κοντινό νοσοκομείο.
Η πυροσβεστική του Άναχαϊμ κλήθηκε στο λύκειο του Σερβίτ λίγο πριν τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή (πρωί Κυριακής ώρα Ελλάδας). Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι από τους τραυματίες είναι μαθητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- «Ο κόσμος δεν είναι χαζός» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο, τους δικούς του ανθρώπους και τον κιτρινισμό
- Αναστάτωση στο Χίθροου: Επίθεση με σπρέι πιπεριού, αναφορές για τραυματίες – Μια σύλληψη
- Πρωτοφανής επίθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ΕΕ μετά το πρόστιμο στο Χ
- Ποιο είναι το πιθανό trade για να καταλήξει στους Λέικερς ο Αντετοκούνμπο…
- Χριστούγεννα: Την Πέμπτη ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
