Ο προφυλακισμένος Π.Ηλιόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης στη Θεσσαλία
Την υποψηφιότητα του έγκλειστού στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτή Μαγνησίας της «Χρυσής Αυγής», Παναγιώτη Ηλιόπουλου, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Λάρισα οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Την υποψηφιότητα του έγκλειστού στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτή Μαγνησίας της «Χρυσής Αυγής», Παναγιώτη Ηλιόπουλου, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Λάρισα οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Η παρουσίαση της υποψηφιότητας της έγκλειστου βουλευτή όσο και των αντιπεριφερειαρχών των τεσσάρων θεσσαλικών νομών έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν αποκλείσει την περιοχή, καθώς σε απόσταση αναπνοής υπήρχε συγκέντρωση ομάδας αντιεξουσιαστών οι οποίοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα.
Στην διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού, που φέρει το όνομα «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία», τηλεφωνική παρέμβαση από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Π. Ηλιόπουλος, ο οποίος κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε συνεχή αγώνα μέχρι την νίκη.
Νωρίτερα οι δυο βουλευτές είχαν επισκεφθεί τα Φάρσαλα, όπου και εγκαινίασαν γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία
- LIVE: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός
- Γ. Μπότας: Αγρότης καταγγέλλει αναίτια δέσμευση των λογαριασμών του – «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη»
- Δολάριο: Το μετέωρο βήμα οδεύοντας στο 2026 – Ένα «προειδοποιητικό φως» αναβοσβήνει
- Η Παρτιζάν διασύρθηκε από τη Μακάμπι – Aποδοκιμασίες κατά πάντων από την εξέδρα
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους

