Μειώσεις στα τιμολόγια της βιομηχανίας αποφάσισε η συνέλευση της ΔΕΗ
Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, ως βασικού μετόχου της ΔΕΗ, εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της εταιρείας η παροχή κλιμακωτών εκπτώσεων στα τιμολόγια του ρεύματος για τις βιομηχανίες με μεγάλη κατανάλωση ρεύματος.
Η συνέλευση είχε βασικό θέμα την τιμολόγηση του Αλουμινίου της Ελλάδος, αλλά τα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Δημοσίου αφορούν το σύνολο των εταιρειών υψηλής τάσης. Μάλιστα, στο σώμα των μετόχων διαβάστηκε και επιστολή του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Επιπλέον αποφασίστηκε έκπτωση όγκου 10% που αφορά πελάτες της ΔΕΗ (όπως το Αλουμίνιον και η ΛΑΡΚΟ) και αφορά κατανάλωση πάνω από 1.000 γιγαβατώρες και έκπτωση 25% επί του νυχτερινού τιμολογίου που αφορά την χαλυβουργία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση

