Ο Βαλντές προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή για Γιουνάιτεντ
Με τον Νέλσον Βαλντές να λαμβάνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League. Ο Παραγουανός, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει την θλάση που αποκόμισε στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», αναμένεται να επιστρέψει για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς μέσα σε όλα θα πρέπει να καλυφθεί και το κενό του απρόσμενου τραυματισμού του Σαβιόλα.
Με τον Νέλσον Βαλντές να λαμβάνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.
Ο Παραγουανός, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει την θλάση που αποκόμισε στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», αναμένεται να επιστρέψει για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς μέσα σε όλα θα πρέπει να καλυφθεί και το κενό του απρόσμενου τραυματισμού του Σαβιόλα.
Ο Βαλντές θα είναι κανονικά στην αποστολή και μάλιστα, ο ίδιος χαρακτηριστικά έλεγε πως δεν ήθελε να χάσει με τίποτα αυτό το πολύ σπουδαίο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».
Ο Μίτσελ στο περιθώριο της προπόνησης είχε αρκετά τετ-α-τετ με παίκτες όπως ο Μανιάτης και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Επίσης μιλούσε και για αρκετά λεπτά με τον συνεργάτη του, Βίκτορ Σάντσεθ, ενώ στου Ρέντη εκτός των άλλων βρέθηκαν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.
Τα σχέδια του Μίτσελ
Μετά το τέλος της προπόνησης, αυτό που φάνηκε σαν πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τις κινήσεις του Μίτσελ έχει ως εξής:
Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Χολέμπας (αριστερό μπακ), Σαλίνο (δεξί μπακ), Μαρκάνο, Μανωλάς (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ (η τριάδα στα χαφ), Πέρεζ (αριστερό εξτρέμ), Κάμπελ (δεξί εξτρέμ), Ολαϊτάν (στην κορυφή της επίθεσης).
Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ, Βέργος.
Το πρόγραμμα της Δευτέρας, περιελάμβανε τακτική, επιθετική ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας. Θεραπεία συνέχισε ο Σαβιόλα, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Τόρες και Σιόβας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
- Στον αστερισμό του Ζότα Σίλβα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442