Παρουσιάζεται η ετήσια έκθεση του ΣΕΒ για το επιχειρηματικό περιβάλλον
Την πρώτη ετήσια έκθεση για την κατάσταση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στις 3 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.
Την πρώτη ετήσια έκθεση για την κατάσταση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στις 3 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.
Η έκθεση συγκεντρώνει τα κυριότερα ρυθμιστικά και διοικητικά εμπόδια που καθηλώνουν την επιχειρηματικότητα για καθεμία από τις 13 περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες ασχολείται το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, αποτυπώνει δε και αξιολογεί τις πρόσφατες προσπάθειες μεταρρύθμισης. Επιπλέον, η έκθεση διατυπώνει για κάθε περιοχή συγκεκριμένες κατευθύνσεις και προτάσεις άρσης των εμποδίων.
Το Παρατηρητήριο του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ λειτουργεί ως ένας κοινός κόμβος τόσο για την συλλογική αποτύπωση και καταγραφή των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, όσο και για την διατύπωση αναγκαίων και εφαρμόσιμων προτάσεων και παρεμβάσεων της επιχειρηματικής κοινότητας προς την Πολιτεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
