Την απελευθέρωση της Τιμοσένκο καλωσορίζει ο Ευαγγ.Βενιζέλος
Την απελευθέρωση της Γιούλια Τιμοσένκο καλωσόρισε ο προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι «η μόνη πραγματική διέξοδος από την κρίση είναι ο δημοκρατικός διάλογος και όχι η βία».
Την απελευθέρωση της Γιούλια Τιμοσένκο καλωσόρισε ο προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι «η μόνη πραγματική διέξοδος από την κρίση είναι ο δημοκρατικός διάλογος και όχι η βία».
Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι είναι «τώρα όσο ποτέ άλλοτε» αναγκαίο «να αναλογιστούν όλοι οι παράγοντες της Ουκρανίας την ιστορική τους ευθύνη για την υιοθέτηση, συναινετικών και δημοκρατικών λύσεων που θα εξασφαλίσουν την επιστροφή στην ομαλότητα και τη διατήρηση της εθνικής ενότητας και ακεραιότητας» της Ουκρανίας.
«Παρακολουθούμε συνεχώς τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία σε συνεργασία με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ Κάθριν Άστον» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Βουδαπέστη, όπου θα συμμετάσχει στην Υπουργική Συνάντηση Visegrad+3.
«Καλωσορίζουμε την απελευθέρωση της Γιούλια Τιμοσένκο και εκφράζουμε την ελπίδα ότι η εξέλιξη αυτή θα συντελέσει στην επιστροφή στην κανονικότητα και στην αποκατάσταση του κράτους δικαίου» τόνισε.
Και κατέληξε: «Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η μόνη πραγματική διέξοδος από την κρίση είναι ο δημοκρατικός διάλογος και όχι η βία, ο ρεβανσισμός και ο εμφύλιος αλληλοσπαραγμός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;

