Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων – Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα από την Ασφάλεια Αττικής μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων στην οποία εμπλέκονται εταιρίες και κρατικοί λειτουργοί. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα από την Ασφάλεια Αττικής μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων στην οποία εμπλέκονται εταιρίες και κρατικοί λειτουργοί.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 16 άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας τελωνειακός υπάλληλος και ένας υπάλληλος του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για λαθρεμπόριο, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, ξέπλυμα χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία, κατάχρηση και κατάχρηση εξουσίας.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα δηλώσεων για τα δασικά αυθαίρετα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με μπρόκολο
- Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας – Τι ισχύει για τους εργαζόμενους
- Αυτές είναι οι τροφές που μας φτιάχνουν τη διάθεση τον χειμώνα
- Tο Air Force One που κατευθυνόταν στο Νταβός επιστρέφει στη βάση Άντριους λόγω τεχνικού προβλήματος
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο

