Μιχαλολιάκος: Θα ανακοινώσω εγκαίρως την απόφασή μου για τον Πειραιά
Κλειστά κρατά για την ώρα τα χαρτιά του ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι θα ανακοινώσει «εγκαίρως» τις αποφάσεις του για το αν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα. Διευκρίνισε, πάντως, ότι «η εικόνα που έχω από τον πειραϊκό λαό είναι σχεδόν εικόνα εντολής να συνεχίσω».
Κλειστά κρατά για την ώρα τα χαρτιά του ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι θα ανακοινώσει «εγκαίρως» τις αποφάσεις του για το αν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ διευκρίνισε, πάντως, ότι «η εικόνα που έχω από τον πειραϊκό λαό είναι σχεδόν εικόνα εντολής να συνεχίσω».
Άφησε αιχμή για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο δήμαρχο, Θεόδωρο Δρίτσα, αναφέροντας ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από όλα τα πολιτικά και τα κομματικά αξιώματα όταν ανέλαβε την ευθύνη να διεκδικήσει το δήμο σε μια δύσκολη στιγμή και όταν του έδιναν ελάχιστες ελπίδες νίκης.
«Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται για κομματικό λάφυρο» τόνισε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν αποποιείται την ιδεολογική του προέλευση.
Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι στον Πειραιά γίνονται έργα, όπως η ολοκλήρωση της μελέτης για την υπογειοποίηση της Σκυλίτση, ενώ εγκαταστάθηκε και ο εργολάβος που θα κάνει την ανάπλαση ολόκληρης της ακτής Μιαούλη.
«Είναι ο καθαρότερος Πειραιάς όλων των εποχών, ενώ έχουμε πλήρη κοινωνική πολιτική σε συνθήκες κρίσης» σημείωσε.
Σημείωσε ότι επικοινώνησε με το νυν αντιδήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μελά, αναφέροντας ότι «η δήλωση του ερμηνεύεται ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, παραμένει στο συνδυασμό που ιδρύσαμε το 2010 και τον αγκάλιασε ο πειραϊκός λαός.»
Πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει πολιτική χρησιμοποιώντας τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ, πόλεμος στο Ιράν, ηχηρό «όχι» των Ιταλών – Η Τζόρτζια Μελόνι σε τεντωμένο σχοινί
- Αλλαγή σκυτάλης στη Νέα Αριστερά: Νέος πρόεδρος ο Σακελλαρίδης – Ισορροπίες για τον επικεφαλής στη Βουλή
- «Ο μαγεμένος βοσκός», σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη στο θέατρο του Νέου Κόσμου
- Στοιχεία για Κοινό Κέντρο ΕΥΠ – Predator και ενδείξεις για κατασκοπεία στη δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές
- Περίεργα πονταρίσματα επενδυτών λίγο πριν τις δηλώσεις Τραμπ για συνομιλίες με το Ιράν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης

