
Απάτη-μαμούθ 9 εκατ. ευρώ από ΜΚΟ για αποναρκοθετήση
Υπόθεση απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου από Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), που δραστηριοποιείτο σε αποναρκοθετήσεις εκτός Ελλάδος, αποκαλύφθηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκονται εν ενεργεία και συνταξιούχοι κρατικοί λειτουργοί.
Υπόθεση απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου από Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), που δραστηριοποιείτο σε αποναρκοθετήσεις εκτός Ελλάδος, αποκαλύφθηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η ΜΚΟ ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο με περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκονται και κρατικοί λειτουργοί. Ανακοινώσεις αναμένονται σε λίγο από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη
- Γολγοθάς: Οι ανακαλύψεις γύρω από την ύπαρξη του τόπο του μαρτυρίου
- Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα – Αναχώρησε με 1 ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Πάσχα: 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και τουλάχιστον 7 τραυματίες – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 170.000 είδη πυροτεχνίας
- Κένυα: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας
