Σεισμός 6,7 βαθμών στο αρχιπέλαγος Βανουάτου
Σεισμός 6,7 βαθμών σημειώθηκε την Παρασκευή ανοιχτά του αρχιπελάγους Βανουάτου, σύμφωνα με την αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS). Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι 101 χιλιόμετρα. Δεν αναμένεται να προκαλέσει τσουνάμι.
Σεισμός 6,7 βαθμών σημειώθηκε την Παρασκευή ανοιχτά του αρχιπελάγους Βανουάτου, σύμφωνα με την αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS). Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι 101 χιλιόμετρα.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές, ενώ το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι στον Ειρηνικό είπε ότι ο σεισμός είναι πολύ βαθύς και δεν αναμένεται να προκαλέσει τσουνάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία πρόσωπα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;
- Το χρονοδιάγραμμα για το επίδομα θέρμανσης – Μέχρι πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία
- LIVE: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός

