«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…» το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Θύρα 7
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει της επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7, όταν στον αγώνα με την ΑΕΚ στις 8/2/81 έχασαν τη ζωή τους 21 άνθρωποι στο «Γ.Καραϊσκάκης». Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτούς που έφυγαν με το όνομα του Ολυμπιακού στα χείλη».
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει της επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7, όταν στον αγώνα με την ΑΕΚ στις 8/2/81 έχασαν τη ζωή τους 21 άνθρωποι στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτούς που έφυγαν με το όνομα του Ολυμπιακού στα χείλη».
Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Η όγδοη μέρα του Φεβρουαρίου είναι μια μέρα μνήμης για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.
Και πάντοτε, αυτή τη μέρα, οι σημαίες της ψυχής μας θα κυματίζουν μεσίστιες.
Κάθε φορά που το ημερολόγιο ορίζει τη μέρα αυτή, κοιτάζουμε τον ουρανό του Πειραιά και δίνουμε μια υπόσχεση: Ποτέ δε θα ξεχάσουμε αυτούς που έφυγαν με το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα χείλη.
Και θα κάνουμε τα πάντα, ο καθένας από τη θέση του, για να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα ο μεγαλύτερος Ελληνικός σύλλογος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλειστά ακίνητα: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 36.000 ευρώ από το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επείγουσα νοσηλεία στο νοσοκομείο για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τι συνέβη…
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο

