Αννιώ Παυλοπούλου

Το βρετανικό δικηγορικό γραφείο Slater & Gordon πραγματοποίησε μια έρευνα σε 2.000 ζευγάρια διαπιστώνοντας ότι το ένα πέμπτο των συμμετεχόντων επιλέγει να μην φοράει τη βέρα του.   
Σύμφωνα με την έκθεση του γραφείου, τα πιο συχνά επιχειρήματα όσων αφήνουν την βέρα τους στο συρτάρι είναι η σκέψη ότι συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον στο αντίθετο φύλο, η πρακτική δυσκολία που τους προκαλεί στις καθημερινές δραστηριότητες και τέλος η ένδειξη ότι έχουν θυμώσει με τον/την σύντροφο τους.
Επιπλέον, ένας στους οκτώ παραδέχτηκε ότι φοβάται πως θα θεωρηθεί «βαρετός» αν φορά στις εξόδους του τη βέρα του ενώ παραπάνω από το ένα τρίτο δήλωσε ότι την βγάζει γιατί είναι πιο πιθανό να έχει επαγγελματική εξέλιξη – στην Ελλάδα βέβαια ισχύει το αντίθετο καθώς η βέρα προσδίδει πάντα κύρος.
Φυσικά οι άνδρες ήταν η πλειοψηφία της απάντησης περί έλξης του άλλου φύλου και οι γυναίκες πήραν την πρωτιά σε εκείνη περί ταύτισης του γυμνού δακτύλου με έναν γερό τσακωμό.   
Η Kaleel Anwar, δικηγόρος στο Slater & Gordon αναφέρει σχετικά  «Έχουμε συχνά πελάτες που εκφράζουν την απογοήτευση από την απροθυμία του συντρόφου τους να φορά τη βέρα του. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, είναι πολύ έντονη η διαμάχη καθώς λαμβάνεται ως σημάδι απιστίας».
Πράγματι, το 25% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι το μυαλό τους πάει στο κακό όταν ο άνδρας τους δεν φοράει τη βέρα του ενώ το 20% δήλωσε ότι αυτή η άρνηση τους δείχνει ότι ο σύζυγος τους δεν παίρνει στα σοβαρά το γάμο τους.
Φωτογραφία:Brynn Alyson Photography

gamos.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr