Νίκες για τους Σανς, τους Νικς και τους Ουόριορς
Ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο Σλοβένος διεθνής γκαρντ με 28 πόντους οδήγησε τους Σανς στη νίκη με 102-94 μέσα στην Ιντιάνα επί των Πέισερς, που έχασαν για μόλις δεύτερη φορά σε 23 ματς στην έδρα τους φέτος. Στο Οκλαντ, ο Ντέιβιντ Λι με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Ουόριορς επί των Κλίπερς με 111-92, ενώ οι Νικς έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες συντρίβοντας με 117-86 τους Καβαλίερς.
Ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο Σλοβένος διεθνής γκαρντ με 28 πόντους οδήγησε τους Σανς στη νίκη με 102-94 μέσα στην Ιντιάνα επί των Πέισερς, που έχασαν για μόλις δεύτερη φορά σε 23 ματς στην έδρα τους φέτος. Ο Ρόι Χίμπερτ είχε 26 πόντους και διασώθηκε από τους γηπεδούχους.
Στο Οκλαντ, ο Ντέιβιντ Λι με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Ουόριορς επί των Κλίπερς με 111-92, ενώ οι Νικς έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες συντρίβοντας με 117-86 τους Καβαλίερς. Ο Καρμέλο Άντονι και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ είχαν από 29 πόντους για τους νικητές.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ιντιάνα-Φοίνιξ 94-102
Νέα Υόρκη-Κλίβελαντ 117-86
Γκόλντεν Στέιτ-Κλίπερς 111-92
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο