Ο Μάρτι ΜακΦλάι και ο «Ντοκ» τραγουδούν στο Γουέστ Εντ
Στο θεατρικό σανίδι θα μεταφερθεί το «Επιστροφή στο Μέλλον», η νεανική ταινία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του '80. Μάλιστα, δεν θα πρόκειται για απλό θεατρικό, αλλά για μιούζικαλ. Η παράσταση θα ανέβει στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στην 30ή επέτειο της ταινίας, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και οδήγησε σε δύο σίκουελ.
Στο θεατρικό σανίδι θα μεταφερθεί το «Επιστροφή στο Μέλλον», η νεανική ταινία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’80. Μάλιστα, δεν θα πρόκειται για απλό θεατρικό, αλλά για μιούζικαλ.
Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις, συν-σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας του 1985 θα συνεργαστεί ξανά με τον Μπομπ Γκέιλ για να γράψουν το θεατρικό κείμενο για την παράσταση.
Στην ταινία, ο Μάρτι Μακ Φλάι (ο Μάικλ Τζ. Φοξ στον πιο χαρακτηριστικό του ρόλο) επιστρέφει στο παρελθόν (και συγκεκριμένα στο 1955), όπου συναντά τους έφηβους γονείς του.
Στην παράσταση, η οποία θα παρουσιαστεί στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το 2015, θα χρησιμοποιεί μουσική από την ταινία, καθώς και νέα τραγούδια.
«Θα φτιάξουμε μια εκδοχή […] που θα είναι φρέσκια, διασκεδαστική και θα εκμεταλλεύεται όλα τα φανταστικά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στη σκηνή» είπε ο Μπομπ Γκέιλ.
Η παράσταση θα ανέβει στην 30ή επέτειο της ταινίας, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και οδήγησε σε δύο σίκουελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Οι διαπραγματευτές μιλούν για πρόοδο αλλά ο Τραμπ απειλεί – «Είμαι έτοιμος για ισχυρή στρατιωτική δράση»
- Απίστευτο περιστατικό σε τραμ: Οδηγός καπνίζει με τα πόδια στην κονσόλα – Πειθαρχική έρευνα της ΣΤΑΣΥ
- «Η Γκενκ συμφώνησε με τη Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Οργή για την προσωρινή διοίκηση στον ΠΙΣ από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
- Τρίτος γύρος συνομιλιών Ελλάδας – Λιβύης για θαλάσσιες ζώνες απέναντι στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Ο Γκουτέρες θα προσπαθήσει να στρώσει το τελευταίο τραπέζι της θητείας του για το Κυπριακό






