Βγήκε από τη φυλακή ο Πλάτον Λεμπέντεφ, συνεργάτης του Χοντορκόφσκι
Αποφυλακίστηκε την Παρασκευή ο Πλάτον Λεμπέντεφ, συνεργάτης του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι. Δικαστήριο είχε διατάξει την Πέμπτη την αποφυλάκισή του. Ο Λεμπέντεφ επρόκειτο αρχικά να αποφυλακιστεί τον Μάιο.
Αποφυλακίστηκε την Παρασκευή ο Πλάτον Λεμπέντεφ, συνεργάτης του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι. Δικαστήριο είχε διατάξει την Πέμπτη την αποφυλάκισή του.
Ο Λεμπέντεφ, ο οποίος επρόκειτο αρχικά να αποφυλακιστεί τον Μάιο, είχε καταδικαστεί το 2005 μαζί με τον Χοντορκόφκσι για φοροδιαφυγή στην υπόθεση της Yukos Oil.
Στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, είχε αποφυλακιστεί και ο Χοντορκόφσκι το Δεκέμβριο (η μειωμένη ποινή του οποίου θα διαρκούσε κανονικά μέχρι τον Οκτώβριο του 2014). Ο Ρώσος μεγιστάνας είχε φύγει από τη Ρωσία σχεδόν αμέσως αφού αποφυλακίστηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης

