Στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές και ο Γιώργος Νταβρής
Στη δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, δηλώνει ότι εντάσσεται ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Στη δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, δηλώνει ότι εντάσσεται ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ο κ. Νταβρής είχε εκλεγεί βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά διεγράφη με απόφαση του Πάνου Καμμένου.
Ο κ. Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών που έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου -αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» απαρτίζεται από τον Θεόδωρο Παραστατίδη (πρόεδρος) και τους: Ανδρέα Λοβέρδο, Χρήστο Αηδόνη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρι Μουτσινά, Νίκο Νικολόπουλο, Γιώργο Κασαπίδη, Ιωάννη Κουράκο, Μάρκο Μπόλαρη, Ν.Σταυρογιάννη και Γιώργο Νταβρή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί»
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]
- «Καμπανάκι» Πάουελ για πληθωρισμό και αγορά εργασίας
- Μπριζ – Άρσεναλ 0-3: Άνετοι, ωραίοι και 6Χ6 για τους Κανονιέρηδες

