Στη Λάρισα το αρχηγείο των επιχειρήσεων για την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έδρα τη Λάρισα, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το απόγευμα της Δευτέρας.
Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έδρα τη Λάρισα, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία.
Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ελλάδα επιδιώκει την τοποθέτηση Έλληνα στρατηγού ως επικεφαλής και προτείνει την ενίσχυσή του με στρατιωτικό προσωπικό από ευρωπαϊκές χώρες.
Κατά την ίδια πηγή, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να εγκρίνει την αποστολή 500 ευρωπαίων στρατιωτών, που θα κληθούν να υποστηρίξουν τη δύναμη της Γαλλίας, που αριθμεί 1.600 στρατιώτες και βρίσκεται ήδη στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταξί: Νέα 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας
- LIVE: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων και αγροτών για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- LIVE: Μπολόνια – Λάτσιο
- «Greek Diners» – Ιστορίες, προσδοκίες και σκληρή δουλειά πίσω από τα ελληνικά εστιατόρια της ΝΥ στα 70s
- ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται προκλητικά ως «παρατηρητής» του πολέμου
