Σγουρός: Θα θρηνήσουμε θύματα στον ΧΥΤΑ Φυλής
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε, σχετικά με το θέμα των αθρόων εισβολών τρίτων στον ΧΥΤΑ Φυλής, ο πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και Περιφερειάρχης Αττικής, Γ.Σγουρός.
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε, σχετικά με το θέμα των αθρόων εισβολών τρίτων στον ΧΥΤΑ Φυλής, ο πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και Περιφερειάρχης Αττικής, Γ.Σγουρός.
Ο κ. Σγουρός επισήμανε ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου τις τελευταίες ημέρες, ενώ προειδοποίησε ότι αν δεν παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά η αστυνομία, θα θρηνήσουμε θύματα».
«Ο ΧΥΤΑ είναι δημόσιος χώρος και η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη λειτουργία του από τα άτομα αυτά που τον λυμαίνονται εδώ και χρόνια», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΔΣΝΑ, τα φαινόμενα εισβολών είναι καθημερινά, ενώ σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας εισήλθαν στον ΧΥΤΑ 16 άτομα, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή των εργασιών, λόγω κινδύνου πρόκλησης ατυχημάτων. Όπως επισημαίνεται, εκφόβισαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ.
Ο ΧΥΤΑ ξανάνοιξε το μεσημέρι ύστερα από παρέμβαση της αστυνομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι – Κόσμος τρέχει πανικόβλητος
- Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Η La Liga κυριαρχεί στην παραγωγή ταλέντων με αξία 1,477 δισ. ευρώ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον περίφημο καβγά του JFK Jr. και της Κάρολιν Μπεσέτ σε πάρκο της ΝΥ
- Η κάθοδος στην άβυσσο
- Snoop Dogg και Σουόνσι: Η πιο απρόσμενη σύμπραξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

