Τελικοί πίνακες διαθεσιμότητας στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Πατρών
Εκδόθηκαν οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης των «διαθέσιμων» διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το ΑΣΕΠ τους παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Εκδόθηκαν οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης των «διαθέσιμων» διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το ΑΣΕΠ τους παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων των δύο αυτών πανεπιστημίων, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, όπως εκδόθηκαν από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες κατάταξης των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Τους κατήρτισε το ΑΣΕΠ βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από το ΕΜΠ.
Ήδη το ΑΣΕΠ τους διαβίβασε για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ
- UEFA Champions League: Το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έρχεται στο MEGA
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 337 τίτλους
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
