Ομαδικό βιασμό υπέστη Δανή τουρίστρια στο Νέο Δελχί
Τουρίστρια από την Δανία καταγγέλλει ότι βιάστηκε ομαδικά σε πολυσύχναστη περιοχή στο Νέο Δελχί αφού έχασε το δρόμο της και ζήτησε οδηγίες για να γυρίσει στο ξενοδοχείο της. Η καταγγελία της 51χρονης, που επίσης ξυλοκοπήθηκε, κατάφερε να φτάσει στην αστυνομία και να υποβάλει μήνυση. Δύο άνδρες συνελήφθησαν.
Τουρίστρια από την Δανία καταγγέλλει ότι βιάστηκε ομαδικά σε πολυσύχναστη περιοχή στο Νέο Δελχί αφού έχασε το δρόμο της και ζήτησε οδηγίες για να γυρίσει στο ξενοδοχείο της.
Η καταγγελία της 51χρονης, που επίσης ξυλοκοπήθηκε, κατάφερε να φτάσει στην αστυνομία και να υποβάλει μήνυση.
Δύο άνδρες συνελήφθησαν. Άλλος ένας άνδρας συνελήφθη στο Τσενάι ως ύποπτος για τον βιασμό 18χρονης Γερμανίδας σε τρένο την περασμένη εβδομάδα.
Η εικόνα της χώρας έχει πληγεί σημαντικά από τα περιστατικά βίας (σεξουαλικής και μη) κατά γυναικών, μετά τον αποτρόπαιο ομαδικό βιασμό φοιτήτριας σε λεωφορείο στο τέλος του 2012.
Η υπόθεση εκείνη είχε προκαλέσει σάλο και οδήγησε σε σημαντικά αυστηρότερες ποινές για βιασμό. Τα επιμελητήρια της χώρας αναφέρουν ότι οι επιπτώσεις της υπόθεσης στον τουρισμό ήταν μεγάλες, με τον αριθμό των γυναικών που επισκέπτονται τη χώρα να πέφτουν κατά 35% την αμέσως επόμενη περίοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας
- Greece Launches Fuel Pass Subsidy Monday
- «Ο Μητσοτάκης είναι βαρίδι για τη χώρα, άμεσα εκλογές» λέει ο Τσουκαλάς
