Διεγράφη και από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ.Νταβρής
Τη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή και από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. «Είχα πιστέψει σε ένα δημοκρατικό και όχι σε ένα νεοαρχηγικό κόμμα» τόνισε ο κ. Νταβρής, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου. Ανέφερε, επίσης, ότι εδώ και καιρό αντιτίθεται στην ένταξη στους Ανεξάρτητους Έλληνες «τραβεστί μνημονιακών».
Τη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή και από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
Η πενταμελής επιτροπή συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης, υπό την προεδρία του Νίκου Μαρκάτου, και έλαβε την απόφαση αυτή, καθώς είχε προηγηθεί η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, καθώς απουσίαζε από την μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ.
Ο κ. Νταβρής εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του Πάνου Καμμένου. «Είχα πιστέψει σε ένα δημοκρατικό και όχι σε ένα νεοαρχηγικό κόμμα» δήλωσε στο Mega και τόνισε ότι εδώ και καιρό αντιτίθεται στην ένταξη στους Ανεξάρτητους Έλληνες «τραβεστί μνημονιακών».
Ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, σημείωσε ότι δεν αισθάνεται πουθενά συγγενής πολιτικά. «Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες. Οι αλήθειες απ’ ό,τι φαίνεται πειράζουν. Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ», είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ


