Στο νοσοκομείο η Τριερβελέρ μετά την αποκάλυψη της σχέσης Ολάντ
Συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις για τη φημολογούμενη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, η «επίσημη» σύντροφος του γάλλου προέδρου διακομίστηκε σε νοσοκομείο για «ξεκούραση», μέχρι να αποφασίσει «τι θα κάνει».
Συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις για τη φημολογούμενη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, η «επίσημη» σύντροφος του γάλλου προέδρου διακομίστηκε σε νοσοκομείο για «ξεκούραση», μέχρι να αποφασίσει «τι θα κάνει».
Την εισαγωγή της Τριερβελέρ αποκάλυψε την Κυριακή η εφημερίδα Le Parisien, και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από εκπρόσωπο της δημοσιογράφου που μίλησε στο Reuters. Η Τριερβελέρ, είπε, νοσηλεύεται από την Παρασκευή για «ξεκούραση και κάποιες εξετάσεις» και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.
Σε ερώτηση για το μέλλον της σχέσης με τον Φρανσουά Ολάντ, η εκπρόσωπος απάντησε: «Χρειάζεται ξεκούραση. Μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει».
Την Παρασκευή, ο πρόεδρος Ολάντ απείλησε να κινηθεί δικαστικά κατά του περιοδικού Closer που δημοσίευσε ρεπορτάζ για τη φερόμενη σχέση του με την ηθοποιό, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τους.
Δεν αρνήθηκε πάντως ότι επισκέφθηκε την ηθοποιό στο σπίτι της κοντά στα Ηλύσια Πεδία.
Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, δημοσιογράφος του γνωστού περιοδικού Paris Match, διατηρούν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχουν όμως παντρευτεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας
- Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz
- Αυτός είναι ο 49χρονος βαρυποινίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

