
Αίσιο τέλος για 50χρονο που απειλούσε να ανατιναχθεί στην Ηλεία
Σώο κατάφεραν να βγάλουν οι αστυνομικοί έναν 50χρονο που είχε κλειστεί στο σπίτι του, στο Νεοχώρι Ηλείας, και απειλούσε να ανατιναχθεί βάζοντας φωτιά σε φιάλη υγραερίου. Έξω από το σπίτι έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομικής διεύθυνσης, ο οποίος προσπαθούσε επί τρεις ώρες να πείσει τον 50χρονο να βγει έξω.
Σώο κατάφεραν να βγάλουν οι αστυνομικοί έναν 50χρονο που είχε κλειστεί στο σπίτι του, στο Νεοχώρι Ηλείας, και απειλούσε να ανατιναχθεί βάζοντας φωτιά σε φιάλη υγραερίου.
Έξω από το σπίτι έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομικής διεύθυνσης, ο οποίος προσπαθούσε επί τρεις ώρες να πείσει τον 50χρονο να βγει έξω.
Οι αστυνομικοί τελικά μπήκαν στο σπίτι, τον ακινητοποίησαν και τον έβγαλαν έξω σώο.
Η αστυνομική επιχείρηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς υπήρχε έντονη μυρωδιά υγραερίου και μέσα στο σπίτι έκαιγε μια ξυλόσομπα.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, για όλες τις ενέργειες ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ στον 50χρονο παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Ποια είναι τα δεδομένα με τη συμμετοχή του Γουόρντ στο Game 3 με τη Μονακό
- Σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
- Ηγουμενίτσα: Απολογείται στον ανακριτή 50χρονος οδηγός φορτηγού που μετέφερε μισό τόνο κάνναβης «skunk»
- Σίνερ: Η νέα εποχή του τένις έχει ήδη το όνομά του
- Ρόδος: Μαχαίρωσε τέσσερις φορές την οικιακή βοηθό και την κλείδωσε σε δωμάτιο
- Digital Detox: Πώς να αποσυνδεθείτε σωστά
