Χρυσαυγίτης σταμάτησε αυτοκίνητο, για να ελέγξει αν ο οδηγός του είναι Έλληνας
Δικογραφία για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος 39χρονου, που σταμάτησε αυτοκίνητο για να ελέγξει αν ο οδηγός του ήταν Ελληνας ή αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με μπλούζα της Χρυσής Αυγής, ανάγκασε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει στην επαρχιακή οδό Βόλου - Ζαγοράς και τον ρώτησε αν είναι Έλληνας ή αλλοδαπός. Όταν ο οδηγός απάντησε ότι είναι Έλληνας, του επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία του.
Δικογραφία για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος 39χρονου, που σταμάτησε αυτοκίνητο για να ελέγξει αν ο οδηγός του ήταν Ελληνας ή αλλοδαπός.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, φορώντας μπλούζα με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, ανάγκασε την Τρίτη οδηγό αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε και άλλο ένα άτομο, να σταματήσει στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς και τον ρώτησε αν είναι Ελληνας ή αλλοδαπός. Όταν ο οδηγός απάντησε ότι είναι Ελληνας, του επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία του.
Ο 39χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- τέσσερα μαύρα μπλουζάκια με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής,
- τρεις ξιφολόγχες
- ένα ξίφος με λαβή
- μια μανσέτα
- ένας μπαλτάς
- ένα μαχαίρι
- τέσσερα DVD με υλικό της Χρυσής Αυγής
- έντυπο υλικό καθώς και αποκόμματα εφημερίδων με θέματα σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
