Χημικά εναντίον σχολικών φυλάκων έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, όπου σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησαν συγκέντρωση, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της διαθεσιμότητας, στο οποίο έχουν τεθεί οι 2.200 σχολικοί φύλακες. Οι σχολικοί φύλακες ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Κυρ.Μητσοτάκη, καθώς το Μάρτιο ολοκληρώνεται το χρονικό διάστημα της διαθεσιμότητας και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την απόλυση.
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, όπου σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησαν συγκέντρωση, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της διαθεσιμότητας, στο οποίο έχουν τεθεί οι 2.200 σχολικοί φύλακες.
Στην προσπάθειά τους να αποκλείσουν την Βασ. Σοφίας, η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.
Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν μαύρα μπαλόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ζήτησαν να συναντήσουν τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αυτή την ώρα, οι συγκεντρωμένοι έχουν αποχωρήσει και η κίνηση στη λεωφόρο έχει αποκατασταθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ

