Επιβραδύνθηκε η πτώση του λιανεμπορίου τον Οκτώβριο
Σαφείς τάσεις αναχαίτισης εμφάνισε τον Οκτώβριο η πτωτική πορεία του λιανεμπορίου, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.
Σαφείς τάσεις αναχαίτισης εμφάνισε τον Οκτώβριο η πτωτική πορεία του λιανεμπορίου, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.
Συγκεκριμένα, ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών, χωρίς τα καύσιµα κατά το μήνα Οκτώβριο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Οκτωβρίου 2012, σηµείωσε μείωση 2,5%, έναντι μείωσης 16,6%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.
Αντιστοίχως, ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών, με τα καύσιµα, κατά το μήνα Οκτώβριο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Οκτωβρίου 2012, σηµείωσε μείωση 1,9%, έναντι μείωσης 17,1%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.
Σε ό,τι αφορά τον δείκτη όγκου λιανικών πωλήσεων τον Οκτώβριο σημείωση τη μικρότερη πτώση του από τον Απρίλιο του 2010, χάρη κυρίως στην ανάκαμψη των καυσίμων.
Ο ∆είκτης Όγκου, με τα καύσιµα, κατά το μήνα Οκτώβριο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Οκτωβρίου 2012, σηµείωσε μείωση 1,0%, έναντι μείωσης 18,1%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.
Ο σχετικός δείκτης, χωρίς τα καύσιµα, κατά το μήνα Οκτώβριο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Οκτωβρίου 2012, σηµείωσε μείωση 2,3%, έναντι μείωσης 16,9%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιες είναι οι προτεραιότητες της ιρανικής αντιπροσωπείας στο Κατάρ
- NASA: Το διαστημικό «πρατήριο καυσίμων» – Ο ρόλος των υπερυπολογιστών και το μεγάλο «στοίχημα»
- Οι επόμενες εκλογές στην Τουρκία έχουν κριθεί, σχολιάζει ο Guardian
- Στην Bundesliga η Πάντερμπορν – Υποβιβάστηκε η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (2-1 παρ.)
- Όσα στα αλήθεια έγιναν και όσα (ευτυχώς) δεν έγιναν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 26.05.2026]

